Vi er eksperter i netop dit badeværelse. Kontakt os i dag og lad os gøre dine ideer til virkelighed

Badeværelse

Vi koordinerer hele byggeprocessen

Holm-Frederiksen er din ekspert i totalløsninger og din genvej til din drøm af et badeværelse. Du slipper for besværet, når vi forvandler drømmene til virkelighed. For vi koordinerer indsatsen og styrer hele processen: Fra vi som fagfolk laver indretningsforslag sammen med dig over de forskellige håndværkeres opgaver. Når du/I har bestemt jer for netop jeres løsning, så klarer vi alt frem til at I kan slå dørene op til et funklende færdigt badeværelse. Som Bedre Bad medlem er Holm-Frederiksen klar til at skabe din drøm af et personligt badeværelse.

 

Hent inspiration

På siderne her kan du se nogle af de mange badeværelser som Bedre Bad har indrettet og installeret rundt omkring i hele landet. Du kan også lade dig inspirere af de seneste tendenser og produktnyheder, som vi kan tilbyde

 

Klik her og se et udvalg af de nyeste løsninger inden for badeværelse

eller

Se vores inspirationskatalog her

 

Bedre Bad har fingeren på pulsen og inspirerer dig med nye trends og teknologier. Samtidig kan du forvente en ærligt og faglig korrekt rådgivning med afsæt i vores mangeårige erfaring og ekspertise.

 

Skal vi lave dit nye BADEVÆRELSE?

Vi har ideerne og værktøjerne til den perfekte løsning til dig. Vi kommer i det østjyske område – herunder Horsens, Hedensted, Vejle, Kolding, Fredericia, Lunderskov, Løsning, Brædstrup, Østbirk, Skanderborg, Daugård, Tørring, Rask Mølle, Give og Thyregod.

 

Vi har masser af inspiration her, men vi kan også skabe inspiration ud fra dine drømme. Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak om muligheder og idéer. Ring 75 67 85 44!

 

Badeværelse med direkte adgang fra soveværelset Fritstående badekar skaber lækker elegance Opdeling af badeværelset i zoner skaber rumlig muligheder Skråvægge i badeværelset er ingen hindring.  Skråvægge i badeværelset skaber muligheder

 

Læs mere om badeværelser:

Powered by jms multisite for joomla